tävlingsdax...se hit!!!



Då har startskotte gått för min tävling.=)
Du har nu chansen att vinna en GRATIS fotografering inklusive sminkning och håruppsättning. Du får själv välja vilken typ av fotografering du vill ha.
De du behöver göra för att  var med och tävla är att kopiera bilden ovan eller länka till detta inlägg från eran sida. Sen skriver ni i kommentarer en förklarring till varför just DU ska vinna. Skriv även med mail adress och en länk till din sida så man kan nå dig om det blir du som kammar hem fotograferingen.=D
 Lycka till nu=D
(Vinnaren utses den 22:e augusti 2008 och beslutet kan ej överklagas)
*Fotograferingen kommer att hållas i Lilla Edet/GBG eller Trollhättan*

Kommentarer
Postat av: Marie [Williams Mamma ♥]

Jag är med och tävlar!

http://mzetterblad.blogg.se/2008/august/tavling.html#comment



Jag vill vinna, bara för att. Jag är så fruktansvärt nöjd med dom tidigare foton du tatt på mig/oss, och skulle kunna göra vad som helst för att bli så fint sminkad o allt det igen, + att jag älskar dina foton!



Så skulle verkligen vilja vinna detta! och få känna mig snygg igen, för det e inte var dag man gör det längre.

2008-08-15 @ 23:19:53
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: emma

http://emmanova.blogg.se/?tmp=16002515



Jag är med.

Jag vill vinna för att min högsta dröm är att bli fotomodell. Men man bevhöver en portfolio för det så om jag vinner kan bilderna vara en början för mig. :)

Jag har sett hur fina bilder du har tagit på min kusin , morbror och hans sambo och det är helt underbart fina bilder så för en dag vill jag vara lika fin och bli fotograferad som dom blev.

2008-08-16 @ 00:31:42
URL: http://emmanova.blogg.se/
Postat av: malin

Jag är också med.

Vill vinna för jag har börjat min viktresa, gått ner 3 kg redan och vill ha nya fina foton på mitt nya jag och kunna visa för hela världen att det går bara man ger sig fan på det.

2008-08-16 @ 07:13:56
URL: http://bilbruden.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill vinna:) För att du är så fruktansvärt duktig på att ta kort! Alla jag pratar med som sett dina foton blir alldeles till sig. Hade varit super skoj att få lyxa till sig en dag o bli sminkad o fotograferad bland höstlöven:)

2008-08-16 @ 08:53:07
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com
Postat av: Annelie

Jag önskar att jag vann för jag är 22 år och tvåbarns mamma vilket gör att man sällan har tid att ta hand om sig själv och jag har nyligen gått ner 10 kg och tycker att en fotografering skulle vara ett bra sätt att belöna mig själv med!

2008-08-16 @ 12:19:38
URL: http://almondine.blogg.se/
Postat av: iluna

Ung två barns mamma som sällan känner sig snygg och speciell, en rejäl knuff för självförtoendet är precis vad jag skulle behöva. att få känna sig lite speciell en dag å slippa tänka på barn, hemmet å allt som hör där till. En dag bara för mig Iluna, slippa vara mamma för en stund.

2008-08-16 @ 13:16:36
URL: http://iluna84.blogg.se/
Postat av: åsajensen

jag vill vinna för jag vet hur himmla duktig du ar med mina barn samt hur fina korten blev på Marie samt att jag är askass på att sminka mig så hade vart skoj att bli sminkad bra 1 gång i livet i allfall:-D haha. Man hinner inte så mkt som två barsn föreälder ju :-(

2008-08-19 @ 19:14:07
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag vill bli fotad av dig för att kunna ge det som en present till min kärlek. Jag har varit med om en del mindre trevliga saker som barn och som fortfarande idag präglar mig och vem jag är. Min pojkvän har hjälp mig att hitta tillbaka till vem jag egentligen är och har hjälpt mig att hitta tillbaka till barnet i mig. Han gör så att jag strålar på ett sätt som jag inte har gjort på många år och det hade varit så kul att få fånga det på bild och ge honom som ett tack för att han finns och gör mig till världens lyckligaste tjej.

2008-08-20 @ 12:41:03
URL: http://rent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0