SAMMANFATTNING, GRODJAKT-SJUKHUSBESÖK


Ett kakmonster har flyttat in hos oss;P

Vi har varit på grodjakt i skogen och fångat massor med så här pluttiga grodor.. sen släpper vi ut dom igen. Linnéa älskar att fånga grodor.

Vi har hunnit med Liseberg. Vi fick även med oss en kanin hem=)

De vita cafébordet och stolarna var stjärnvinsten Patric kammade hem på Liseberg=D Passar perfekt in på altanen.

Linnéa och Freija kör på egen fika vid eget bord när Linnéas farmor och farfar kom på besök. Deras bebisar ligger i solstolen bakom Linnéa och sover.. Dom hade lite bråttom för dom skulle flytta till spanin.

Stolt över sin fina keps..

Emmlasalva...ellertrolleri salva som dom kallar de för på NÄL.

Lilla Linnéa fick åka in med magsmärtor och 40 graders feber mitt i natten. Blev inlagda för observation..

Linnéa tyckte de var mysigt att sova på sjukhuset och roligt att få frukost på sängen.. Mamma tyckte inte de var lika avkopplande dock och fick knappt någon sömn den natten=S

På morgonen fick  hon in lite saker att pyssla med, hon var super lycklig och babblade på med läkare och ssk. Ett mysterium var vad läkaren trodde på.. Kanske virus som drabbat magen, kanske har hon ätit något olämpligt, kanske berodde de på hennes tröga mage... ingen vet..

Febern var helt borta dagen efter utan febernedsättande, inga känningar i magen.. så JA... ett mysterium kan man säga eller något olämpligt som passerat i kroppen. SÅ här glad och pigg var lillfröken dagen efter med en natt utan särskilt mycket sömn=)

En cool tjej lyssnar på cool musik;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0