VATTKOPPOR


Linnéa har tagit på sig och tagit med sig sin handväska för att kunna rensa rabatterna med mamma igår.

En riktig trädgårdsmästare är inte bara kunnig utan snygg också;P Handväska ska man ha.. funktionen vid rensning av rabatter vet jag dock inte.

God morgon.. här är det sjukstuga.
Förstår inte varför vi alltid blir sjuka på semestern.. alltid.
Patric och jag är dunderförkylda, de värsta är över men näsan är täppt.
Linnéa har fått sina vattkoppor som vi väntat på. De flesta barnen på dagis har haft vattkoppor från jul och hela våren en efter en. Trodde hon aldrig skulle få de och så två veckor in på semestern dök kopporna upp. Igår ploppade dom upp ordentligt överallt.. då menar jag överallt.. stackars liten..
De sitter i öronen, en bit in i hörselgångarna vad man kan se, inne i munnen finns två, hela ansiktet, armarna, benen händerna och under fötterna, rumpan och andra kännsliga ställen sitter de mängder. Inatt och idag är dom stora och röda och vattenblåsan har gått sönder eller sjunkt ihop på dom flesta. Dom är ömma och Linnéa har fruktansvärt ont av dom idag. Jag önskar jag kunde ta hennes onda istället.
Jag är glad att hon är så förståndig ändå.. vi har pratat om att de kommer göra ont och att de med all säkerhet inte blir värre nu utan bara bättre med tiden.
Linnéa gråter av smärtan och i mellan tårarna sa hon:
"-De gör ont! Men de ska de göra.. de ska inte göra mer ont nu hoppas vi på.. sen mår jag bra igen när dom dumma vattkopporna blir skorpor."


Min lilla prickfia♥


Ett nytt kort på altanen.. Igår kämpade Patric och hans bror Rasmus med altanen. Nu är räcket på plats och igårkväll fick Patric och jag även dit räcket ner för trappan. Underdelen är nästan klar, ena kortsidan kvar och några få plankor som ska på plats på framsidan. Ska köpa de sista virket idag.
Sen när det är gjort då ska vi bara få upp utemöblerna och få fram några snygga krukor i silver och sen är det bara att njuta av altanen=)


Kommentarer
Postat av: pappa

Stackars lilla Linne'a!

Hoppas det går över fort.



Vad snygg altanen blir!!!

Kram

2011-07-07 @ 09:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0